Я не хочу для тебе стати випадков? стю...

Мирослава Опанасик Шершень
Недоречно тебе картати:
У таких не буває совісті.
Я не хочу для тебе стати
Випадковістю, випадковістю.

Очі ангела, серце ката,
І мовчання таке промовисте...
Я не хочу для тебе стати
Випадковістю, випадковістю.

Хто я, звідки — навіщо знати?
Пахнуть губи твої гріховністю.
Я не хочу для тебе стати
Випадковістю, випадковістю.

І тому я спішу прощатись.
А на серці — не біль, а двоїстість.
Я не хочу для тебе стати
Випадковістю, випадковістю.