Де ти е?

Саша Янгол
"Де ти є?"

Це була ніч, чи день - не пам`ятаю;
Де і коли зустрілися – не знаю.
Де тепер ті дні – уяви не маю,
І глупо їх шукать посеред гаю.
Все віддаю лише заради тебе:
Світ загублю і забуду про себе.

Де ти є? – не тікай,
У хмари сірих буднів.
Не відлітай у світ ганебних дурнів.
Я за тобою на край світу піду –
Перешкоди здолаю, і тебе наздожену!

Не відбирай  наш час і наші з тобою зорі,
Хай ніч пам`ятає наші «люблю» прозорі.
І не кажи, що нас не було –
Ми у любові, про все на світі забули!

Де ти є? – не тікай,
У хмари сірих буднів.
Не відлітай у світ ганебних дурнів.
Я за тобою на край світу піду –
Перешкоди здолаю, і тебе наздожену!

Де ти є? – не тікай,
У хмари сірих буднів.
Не відлітай у світ ганебних дурнів.
Я за тобою на край світу піду –
Перешкоди здолаю, і тебе наздожену!

… Просто я тебе люблю!

29 жовтня 2005 р.