В небо з кременю

Татьяна Владимировна Потапова
Я мріяв прийти до тебе,
Щоб  впасти на землю
І  поглядіти в небо
В небо з кременю
В небо з полиню 
В небо з кришталю.
Я мріяв тебе покинути
 У сніжної сорочині,
Але на мою спину
Впала чорна тінь ночі.
Я мріяв вмерти для тебе,
Щоб глянути на землю
Землю з кременю,
Землю з полиню,
Землю з кришталю.