Хлеб украинский вариант

Александр Балимчук
Хліб, то сила, спомин із дитинства,
Коли матуся, любить його вчила,
Хліб то радість, сльози материнські,
Коли святий шматочок дитині носила....

Поливали все сльозами, золотую нивку,
Коли в голоду роки, забирали жнивку,
Коли діти плачуть вдома, а мати безсила,
Мала б сили, то пішла б, дітям накосила...

Пройшли роки страшнії, хліб знову на столі,
В очах горять від радості вогники малі,
Любов до ньго нам дає надію жити,
Тому ми недамо в руках його кришити....

Shurik©