Щоб ти прийшла...

Михаил Исаевич
Щоб  ти  прийшла  -
достатньо  тиші.
Простий  олівчик
та  листок.
Крізь  час  і  простір
заколишеш
мій  вир
схвильованих
думок.

До  тебе
промовчу  віршами.
І  болем  цих
незграбних  рим...
Хай  що  там
було  поміж  нами  –
згадай  нас
спогадом  незлим.

Щоб  ти  прийшла  -
лиш  треба  зорі.
Бо  в  світлі  їх
побачу  знов,
як  теплим
нас  гойдала  морем
не  нами
зраджена
Любов...