Маргаритки. Маргарита Метелецкая

Валентина Агапова
                http://www.stihi.ru/2010/05/22/2769

Создал Господь их между делом
Подобием ромашек белых.
То – первоцвет, и тем уже
Приятен он моей душе…

Пусть холодно, а им неплохо,
На солнце смотрят желтооко.
К ним пчёлки первые летят,
Их манит маргариток взгляд…

Люблю вас, с вами мы похожи:
И вы, и я – творенья Божьи,
Весенним, из цветов, дождём
Пред Иисусом ниц падём!
2010

Оригинал

Створив Господь весняні квітки -
Маленькі, білі маргаритки,
Непоказні, незапашні,
Та до душі вони мені...

Ще холодно, а їм нівроку -
До сонця пнуться жовтооко,
І перші бджоли легкокрилі
Хитають їх голівки білі...

Люблю вас, бо такі ми схожі:
І ви, і я - творіння Божі,
Весною квітковим дощем
До ніг Ісусових впадем!

Иллюстрация из Интернета