Дiагноз хвора тобою

Кутинова Юлия Сергеевна
Діагноз –ХВОРА ТОБОЮ
Симптоми -- РОЗБИТІ МРІЇ
Благаю залиш все зі мною
Нехай щось у серці там тліє

Симптоми — В ТВОЕМУ ПОЛОНІ
Діагноз – МАБУТЬ БОЖЕВІЛЬНА
Зі мною лиш сльози солоні…
Повторюю пошепки: СИЛЬНА

Симптоми –ЛЮБОВ НЕРОЗДІЛЬНА
Можливе передозування
Повторюю пошепки: ВІЛЬНА,
ДО БІСА ЦЕ КЛЯТЕ КОХАННЯ

Близькі: пачка KISS, чорна кава
Придатності термін НЕ ВКАЗАН
Тебе мені зовсім замало
Примітка: ПРОТИПОКАЗАН
05.01.2010