Передчуття це бiльше за нiчого

Михаил Коломиец
Передчуття – це більше за нічого,
І знов в думках відчуття дороги
З туманом, що приховує тривоги…
Прийти до тебе вранці навесні,
Щоби почути «так» твоє чи «ні»
Та зрозуміти – «Все це у вісні».

15.09.2007