Vargsold

Орест Ран
Наздоженемо горизонт!
Помчим так швидко лиш, як може линути наш спів
На крилах ночі.
Й хай полум'я в серцях збере до купи
Зграї вовчі.
Vargsold - доба вовків.
Ми кров'ю омиваємо наш шлях до мрії,
Бо піна з вовчіх ікол зродила ріки Волі та Надії.
Вперед, брати!
Вже близько наш останній горизонт.