Жаба i Журавель

Таисия Цыбульская
Жаба кумкає в болоті:
"Журавель тут на роботі!
В жабуринні заховаюсь,
Журавля я не злякаюсь!"
Жук над Жабою літав,
Журавля журити став:
"Жу-жу-жу!Жу-жу-жу!
З журавлями не дружу!"
Журавель болотом ходить,
В жабуринні Жабу ловить.
Жаба вже про те дізнала,
І надовго замовчала!
З Журавлем у жмурки грати -
Собі шкоди завдавати!