Rasta

Дмитрий Малик
I have a feeling, which can't explain,
Want be a king, that save you again,
Sadness, her words caused me pain,
I'll be struggle with might and main,
The music - Life Rasta but no a gain.

Ra-ra-ra-ra-rastafarian, Eyhhh Bien,
Ra-ra-ra-ra-rastafarian, Oh De Rien,
Ra-ra-ra-ra-rastafarian, Eyhhh Bien,
Ra-ra-ra-ra-rastafarian, Oh De Rien,
Rarastatafarian.

When a stranger treaded for a land,
Where the ganga give chance to fly,
He is in danger of falling in the sky,
He - an hanger, muster a jazz band,
But his sensitive to nature not kind.

Ra-ra-ra-ra-rastafarian, Plus fort,
Ra-ra-ra-ra-rastafarian, a voix forte,
Ra-ra-ra-ra-rastafarian, Plus haut,
Ra-ra-ra-ra-rastafarian, a voix haute,
Rarastatafarian.

Reggie bewitch ear everyone,foule,
This sound, which defeat to soul,
To the depth of heart pierce,
Conclude sound lasting peace.

Ra-ra-ra-ra-rastafarian, Eyhhh Bien,
Ra-ra-ra-ra-rastafarian, Oh De Rien,
Ra-ra-ra-ra-rastafarian, Eyhhh Bien,
Ra-ra-ra-ra-rastafarian, Oh De Rien,
Rarastatafarian.

Africa - our country of reggie music,
Jamaican - country of origin singers,
We children of Rasta culture, so that.

Ra-ra-ra-ra-rastafarian, Plus fort,
Ra-ra-ra-ra-rastafarian, a voix forte,
Ra-ra-ra-ra-rastafarian, Plus haut,
Ra-ra-ra-ra-rastafarian, a voix haute,
Rarastatafarian.