Янгол щирого буття

Джон Бизок
Дівчино кохана, ти одна єдина,
Зіронько благана, подаруй нам крила,
Не даєш нам, доле, справді вже зігрітись,
Покажи нам  воле , як думками стрітись,
Як нам покохати, всупереч усьому,
Як любов плекати, невзнаки благому.
Люба дівчино моя, янгол щирого буття,
Будь провісником життя в цьому світі забуття.