***

Ромела
;;;;; ;;;;;;;;

;;; ;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;; ;;;
;;;;;;; ;;;;; ;; ;;;;;;~;,;;;;;,
;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;
;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;; ;;;;;;:

;;;; ;;;;;;;; ;;;;; ; ;;;;;
;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;; ;;;,
;;; ;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;
;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;:

;;;;; ;; ;;;;,;;;;; ;;;;;;;;;;,
;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;,
;;; ;;; ;;;;; ;;;;;;; ;;'; ;;;;;;
;;; ;;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;;:

;;;;;;;;; ;;;;;