Рожева харизма

Александр Белецкий
Вважати, що Земля це сон
Не маемо ми права
Життя ще та отрава
Всi кажуть в унiсон

Рожевий прапор вiзьму
I пiду на майдан
Розмахувать харизмой
Хай всi оруть: "Ти що, баран?"

Менi однаково, я п'яний
I море менi хоч по вуха
А запах цигарок духмяний (як кажуть москалi)
"Поднимет силу духа"

А люди наче кораблi
Хоч сповненi лобовi
Хоч роги мають на чолi
Кохаючи, рятують долi...