Вiдьма

Диана Коцак
Страждаєш, милий? Ну, чому?
Я ніби правильно чиню!
Любов звела нас у нелегкий час.
Життя ж все хоче роз’єднати нас.

Руйнуй мене - не чую болю!
І випускай свій гнів на волю!
Ліпи сміливо нову мене.
Лише дозволь любити себе.

Прошу, любове, не страждай!
Кохаю лиш тебе – все знай!
Від щастя серденько кричить.
А тіло… Тіло хай горить!

Я відлітаю – ти звільнив!
Палає вогнище – ти запалив.
І хай волають кругом: «Відьма!»
Від їхнього страху давно  я вільна.

Якщо кохання неможливе, -
Без нього світ вже неважливий.
Життя чи смерть – яка різниця?
І тіло для душі – лише в’язниця.

Кохання ж є в твоїх очах.
Вогонь – це ключ в твоїх руках.
Ти двері для мене відкрив.
Спасибі, милий, що мене убив.