Ты - сладостью

Валерий Корепанов
Ты - сладостью


Сок - мякотью,
Дождь - слякотью,
Мир - радостью
Нравится мне.
Ты - сладостью,
Упрямостью
И краткостью -
Талант в тебе!

Та - плакать и
Та - звякать, а
Ты - радуга,
Тебе рад и я!