Дякую

Ольга Конопацкая -Плехова
ДЯКУЮ
Дякую за світ
Що народився на твоїм порозі
Дякую за зліт
І за каміння на дорозі

Дякую за біль
Який не мусить говорить «прости»
Дякую за ціль
І за попалені мости

Дякую за день
В якому я завжди лишаюся сама
Дякую за ніч
В якій тебе в мені нема

Дякую за нас
Що ти і ти і я і ми аж до нестями
Дякую за час
В якому ми були не нами
                О.К.-П.