***

Анжелика Машина
Різдво Христове

Боже дитя у Віфлеємі народилось,
Зірка з небес до нас спустилась,
Різдво дитини Божої в нас,
Для свята настав уже час!

Божа Матір  у сповиточку,
Ховала Боже дитя – синочка,
Ісусом назвали Марія, Йосип,
Це дійство святе і досить!

Ангели про це сповістили,
Пам’ятку залишить про це схотіли,
Божий синочок народився давно,
Дві тисячі років по тому…. Давно!

Божа купель біля Віфлеєму,
Божа людина в саду Едему,
Це Різдво надзвичайне,
Боже, святе і незвичайне!

Всіх ми поздоровляємо,
З Різдвом Божим Вас,
І наперед Вам побажаємо,
Любові Божої настав час!