***

Анжелика Машина
Києве мій

Як люблю я тебе, Києве мій,
Не знає ніхто у світі,
Як кохаю з тобою, Києве мій,
Ти найкращий в світі!

Як квітнуть весною каштани,
Знаю тільки я,
Як знімуть кияни кайдани,
Знатиму тільки я!

Бачу, що діється із тобою,
Сум на очах,
Плачу до болю!
Просто жах!

Але це все ненадовго,
Знімуть скоро кияни кайдани,
І буде рай отут,
І посміхатимуться кияни!
Наче життя райське тут!

Як люблю я тебе, Києве мій,
Знають всі навкруги,
Як кохаю з тобою, Києве мій,
Ти найкращий! Як не крути!

23.12.08 р.