Жага свободи краю нема..

Кутинова Юлия Сергеевна
Жага свободи – краю нема..
Шалений вітер…білі вітрила..
Ще один крок - до біса гальма…
Сьогодні хтось подарує крила…

У цього «хтось» безмежна душа..
У нього ніжний зелений погляд…
Його життя наче лезо ножа..
Його любов, як безкрайне море…

І кожна мить –це наступне ПА
У цім шаленім спокуснім танго!
Уста мої і його уста
Зливались палко…..і так до ранку…


Цей « хтось» сьогодні моє життя….
Він мій герой, вім моє багатство
Із ним полину я в небуття…
Сьогодні я у палкому рабстві
17.04.2010