Янголи

Ольга Конопацкая -Плехова
Я знаю:
Не у всіх є янголів крила.
Вдивляю: недоторкану
торканість
Ніби святість, а ніби і грішність
розкрила.
Гукаю,-
Повсякденністю свята лякаю
Зникаю...
Марнота розчавила...
Я знаю:
Не у всіх є янголів крила.
У деяких.
А я свої давно вже погубила.
                О.К.-П.