Зимонька десь лiтечко ховае

Оксана Небесная Гамза
(на фото співавтор — моя донечка Ферешта)

— Матінко, а знаєш ти, чи ні —
Зимонька десь літечко ховає,
Тому не настануть теплі дні,
Що ніяк сніжочок не розтає,
Думаю, що під сніжком отим
Схована зеленая травичка...
— Та ти що? А звідки ж знаєш ти?
— Розказала Анчина сестричка!