***

Анна Пономаренко 3
Моє кохання ще живе
І мрії всі з тобою,
Моя душа постійно плаче
Що ти вже не зі мною.
І зрозуміти я не можу
Чому не розлюбила
Ти боляче мені зробив
А я усе простила.
Я здатна кинути свій дім
І линути до тебе
Забути всіх своїх близьких
Та ти біжиш від мене.
Чому життя таке складне:
Хтось любить - хтось марає
Здається щастя на землі
Взагалі немає.
Нехай розсудить мене Бог
І трішки допоможе
Я буду знати що ти є
Та доторкнутися не зможу!