iжачки в туманi

Василь Роман 2
набої кінчаються…
________________згадки-Гавроші -
______________________________відроджені
туманом «еЛ е Му» -
_________________бредуть їжачково
________________________________у тернах ожин,
торкають колючками слід
_____________________ на стежинах несходжених
у темному лісі алюзій,
__________________ шукаючи відблиски рим…


натхнення приходить
__________________ під звуки старого «кондішена»,
і свіже повітря
___________ у ніздрі
___________________ цикадного літа тече

із пам’яті сот,
___________ відкладаючи стомлену тишу
___________________________________ на
слова мовчазливі
_______________й думки
______________________з автоматно-зримованих черг.