Шлюб

Катерина Зарубина
Ми побралися у шлюб,
Який нам дарувала доля,
То чом його ми псуємо,
Чому він тріснув навпіл.

Коханий, любий, милий мій!
Звертаюсь я до тебе,
Неображаючись на мене
Кохання й шлюб наш збережи.