Вперед, у майбутне!

Елена Сидорчук
Ти, ступаєш на поріг дорослого життя,
Іди вперед і мрій із казкою у майбуття.
Туди де світлий день і де барвиста ніч,
Зроби лиш вірний крок
НЕХАЙ ТОБІ ЩАСТИТЬ!

Летить вперед душа,
І прагне висоти,
Зроби лиш вірний крок,
Дістань зірку з гори!

Адже ти вартий всіх вершин,
І в цьому світі ти не один,
Відкрийся всім
І покажи себе.

Життя своє люби,
І з вірою живи,
Вперед з добром іди,
Даруй його землі!

Летить вперед душа,
І прагне висоти,
Зроби лиш вірний крок,
НЕХАЙ ТОБІ ЩАСТИТЬ!