***

Анжелика Машина
Я вільний птах!

Я вільний птах,
Літаю в небі,
Благая вість,
Уже для тебе.

І Боже дай сили нам,
Як вільний птах,
Наснаги хай,
Дасть Боже всім птахам.

Кружляю, боротьбу веду,
З нудьгою, смутком, тугою,
Куди я закружляю знатиму,
Дай Боже знак хоч рутою.

Я – вільна птиця і поет,
Живу чимало років,
Казала щоб співали … вщент,
Зруйнована, забракло вільних кроків.

За Божим промислом іду,
В свої поля краї літаю,
Шукаю я собі біду,
Але чогось я все ж шукаю.

Я - вільний птах,
Літаю в небі,
Благая вість (була б потреба).

В моїх силах немає сенсу,
Але я хочу бути в небі,
Не можуть бути екстрасенси –
Шукати вол, пташиної потреби.

Я вільний птах. Як – соколиця,
Літаю, з вітром подружуся,
Сокола кличу, як зовиця,
Я в парі, скоро одружуся!

Я вільний птах,
Я всім потрібна!
Мені би смак,
В любові здібна.

6.04.10рр.