не роздiлений бiном

Василь Роман 2
ЦИКЛ "СЛОВОМ ТЕМПЕРОВАНИЙ КЛАВІР"

                міні міни 60

сума суму - біном
і різниця також
ділить осінь обом
нам по крапельках дощ

множить жовті листки
і склада в душу нам
у квадрати слизькі
і на куби Гаван

плюс і мінус – йде струм
і напруга – куди?
поруділи шість струн
осінь - грай або йди

йди холодним дощем
чи-в-мінорі тікай
журавлиним ключем
небо нам закривай

55