Не розкривайте почуття

Белый Сергей
Вікторії М.

Не розкривайте почуття,
Не місце їм на волі.
Якщо вдихнути в них життя,
Не оберетесь болю.

Не розкривайте почуття –
Тримайте в таємниці,
Бо їм не буде вороття
Назад, в душі темницю.

Не розкривайте почуття,
Бо вибухнуть і спалять,
Перевернуть усе буття
І сну навік позбавлять.

Та як вже вирвались вони
І душу запалили,
Горіть в святому їх вогні –
Палайте що є сили!

Зігрійте, що б там не було,
Найближчу вам людину
І до останку все тепло
Віддайте без упину…

Івано-Франківськ
28 вересня 2010р.