Я пю лимонний с к

Дарья Ермак
Я п"ю лимонний сік. А хочу кави.
Напружено спиняюсь на деталях.
А вам чомусь усім вельми цікаво,
чому не діє на мене закон Паскаля.
Я наповняю душу вщерт тобою,
а ти ж свою по самі вінця - небом.
Без жалю, без болю, без бою.
У відповідь кричиш, що так і треба!
Що сигарета - то мале багаття,
і що життя на світі досить дивне,
бо якщо люди всі на світі браття,
тоді інцест - поняття суб"єктивне.....

23:56
23.03.10