забуваю тебе, моя люба...

Бутенко Андрей
Забуваю тебе, моя люба,
Ти для мене була понад все,
Ти найкраща! Чомусь я так думав...
Час пройшов...і тепер де-не-де
Я згадаю що щось таки сталось,
В попередньому мому житті...
Ти...
Але там і зосталась...
Ти не з тих хто потрібен мені...
А колись ми зустрінемось знову,
І трошки посмішки на губах...
Розвернуся і піду додому...
Одне слово зависне в устах,
Та ніхто його не почує...
Заберу! Не скажу! Не тобі!
Ти не та, моя люба красуня...
До зустрічі в наступному житті...