***

Уля Коваленко
закінчимо, перепишемо...
помилки виправимо...
замажемо, звикнемо...

бери до уваги- не каємось,
не ходимо,не питаємось...
ламаємось...

де руки у холоді, голоді
чи похоті- золоті?
молоді...

даруємо,словом чаруємо
чи мовчимо-слухаємо
чи чуємо?