фальшивий день настрiй я...

Вишня Анархия
фальшивий день, занурений до болю
у справжній сон. утоплений в життi
мiй справжнiй я, десь там на полi бою
бiжить зухвало в наступ.

фальшивий стан, поставлений на "реплей"
як у вiнампi музика твоя,
мене поглинув, мов бурхливе море
i розчавив, мов тиск на глибинi.

а я кричу,в повiтрi копирсаюсь,
з останнiх сил, бiжу у далечiнь,
твiй горизонт.до нього добираюсь.
щоб доказати всьому свiту:я не тiнь