***

Шморон Наталия
.. (із вдячністю, для Наталії Глущенко)..
Наталочко, в житті таку, як ти,
Напевно, кожен мріяв би зустріти,
Тебе не можна стороною обійти
І неможливо просто не любити.

Ти-поєднання Ніжності й Краси,
Ти світло випромінюєш довкола,
Такої Чуйності й такої Доброти
Не відшукати вже ніде й ніколи...

Нехай Душа твоя продовжує сіЯти,
Хай обминуть її морози цього Світу,
А Серце хай не втомиться буяти,
Трояндами Любові пишним цвітом.

Й надалі залишайся в поєднанні-
Небесним Ангелом і Жінкою Земною...
Нехай здійснЯться всі твої бажання!
Кохай!.. Кохана будь!..Хай Бог-завжди з тобою...

...Хай Місяць за вікном пісні  складає,
І Зорі в небі їх співають хором...
 Тебе я,  віртуально, обіймаю
З Любов"ю й Вдячністю... твоя Наталя Шморон..