Хороший чай

Шебаршов Вадим
Я замерзаю
Стихи зараза
Околеваю
Усталый разум
Прилечь охота
Не понимаю
Моя работа
Перегибаю
Дождливым утром
Рассвет встречаю
Подушка пухом
Переставляю
Иду взбодриться
Хорошим чаем
Тебе не спится?
Я приглашаю!..