Я запалю св чу

Ирина Украинец
Я запалю свічу
осяяну теплом,
я Богу помолюсь,
щоб спала ти
спокійним сном.

Весна дару теплі дні
летять замріяні птахи
я радість запрошу у дім
нехай пануе завжди в нім.

Я запалю тобі свою зорю
я хмари в небі розгоню
земля даруе хай добро
кохання хай несе тепло

Я запрошу апостолів у дім
нехай стоять на стражі внім!