праздник у шефини

Андрей Каблучка
Cьогодні в мене нач. відділа 40,
Та я скажу, що 30 і не більше,
І буде в південь дощ і морок,
Лише б мені не стало гірше!
Ірина Олександрівна Клюпа-
Тендітна і попаста! Буга-га!
Вона наділа дуж недовгу юбку,
Але ми з ней завжди на любки!....
Хохли бажають,мене окружають!