Поетовi

Валерия Зазалитинова
Народ наш - нація єдина,
І мова наша золота.
Нам так потрібна Батьківщина,
Всі разом ми – одна сім’я.

Коли Вітчизна воювала,
Війни не бачила кінця,
Лише поет в житті країни
Міг заспокоїти серця.

Коли фашисти нападали,
Ховались всі у глушині.
Поет взбадьорював всіх словом.
Поет – це лікар для душі.

Поезія - велика сила,
Вона існує довгий час.
Поет – поезії дитина
Він друг народу серед нас.

Поет – митець, його промова
Рятує світ наш від нудьги.
Його життя - це рідна мова.
Він просто патріот душі.