Музика i ти

Геннадий Сивак
  Музика і ти.

Птах защебетав,
Бандурист заграв,
Незабутній час,
Який нас з’єднав…
Вічно грає кров,
Віра та любов,
То надії мить,
То  небес блакить.

Музика і ти,
Радісні мети.
Над Землею слід,
Мов  казковий лід…
Птах  защебетав,
Бандурист заграв,
Твого серця спів –
Світ моїх віршів…

Автор Геннадій  Сівак.
13  липня  2002 року.