Повстання у Львовi

Вишня Анархия
Сьогодні на площі зібралися ми!
для чого? проти влади повстати!
ми з вами сьогодні сестри й брати!
постанову 796 потрібно послати!

сьогодні хочуть змусити нас
взагалі на колінах стояти,
але ми не бидло і не скоти!
владі можемо "НІ" сказати!

вони хочуть грошей сьогодні за "Н",
а завтра змусять за повітря сплатити?
невже раби? Ні! студенти ми!
навчання це наше право!

тож разом давайте  зупинимо це
дурне до студента ставлення!
бо ми маємо волю! і думку! і право!
ми мусимо! хочемо й зробимо!

навчання це право, а не привілей!
і ми маєм право начатись!
якщо ти сьогодні, поки ще студент,
ти мусиш із нами боротись і до останнього стояти!