Я не одно з вами кров!

Ирина Украинец
Я не одноі з вами крові
мій мозок не такий
я знаю присмак волі
коли плекаете ви гріх.

Мене вам не зламати
я маю крила наче птах
я буду памятати рубці
на стомлених ногах.

Я маю відблиск Бога на лодоні
я маю зірку на руці,
а ви не знаете любові
котру я маю у житті.

Я вдягну білі шата
іх не заплямити вам нічим
душі і серця не забрати
бо Божий образ в нім!