Поранив мене

Анна Рам
Поранив мене
Чи сама стрепенулась.
У моїх невдачах винен не ти.
Я просто боялась тоді схаменутись.
Порадь мені зараз, як маю піти.
За щось покаралась, за щось не зуміла.
Я в чомусь програла, і ти це помітив..
Ти правдою знову назвеш всю безумність.
а я лиш мовчатиму, йдучи не на зустріч.
Кажеш, я пізня, кажеш, я дивна.
Кажеш, я зовсім тобі непотрібна.
Я промовчу... хай це буде не в плюсі.
хай я піду... тільки б ти був у дусі.
Все розумію, обоє ж не діти.
я помилилась, чекаючи літа.
Все закрутилось. Вузлів не злічити.
Ми ж не кохані і нам так не жити.
Чаю вже вдосталь, я напилася.
Все, що з тобою, мені дороге.
Але цей вітер грався з багаттям,
скільки ж він наробив біди.
Все запалало і зникло без сліду.
Попіл по небу розвіяли люди.
Кожен із нас міг бути щасливим,
Та це здавалось занадто просто.