Полiт думки

Михайло Комаров
От читаю я вірші,
Чи їм суші і в вікні,
Що мене відображає,
Бачу: зірка пролітає.

Ну а може то літак,
У якого повний бак.
Він летить кудись далеко,
Там, де літо, там, де спека.

Літо добре, осінь теж.
І зима токож авжеж.
Але більш за це люблю,
Я цукерки і весну.