Двi душi

Ирина Опаляра
Якщо душа одна за іншою сумує,
Вона прийде до неї у ві сні
Та заспіває про тугу свою пісні,
Бо радості для неї не існує.

Якщо душа одна не може все одно
Без іншої життя ніяк прожити
Не варто б їм назавжди залишити
Ці марні спроби жити нарізнО?

12.10.2010