Скоро знов зима

Ирина Украинец
Скоро знов зима
,замете снігами,
розмалюе вікна нам
буде довгими ночами.


Пьеш гарячий чай
та не зігрівае
шкода,що нікого я
так і не кохаю.

Впаде білий сніг
білим оксамитом
розмалюе дах
чорно-білим світлом.

Скоро знов зима,
прибрані ялинки,
а в душі весна
ти моя щаслива зірка!

Пада білий сніг
місто в тиші
я щаслива,що
ти для мене дишеш.

Місту холодно,зима
замело дороги
ти засіяв квіти
до мого порогу.