***

Екатерина Червинская
Ти знаєш, яка є у світі біль?
Вона розриває груди,
Вона – як на свіжу рану сіль...
Її не побачать люди.

Вона в глибині, в глибині душі.
Вона аж до неба стане.
І все залишає в глибокій пітьмі.
І розум в безодню кане...

13.10.2010.