життя

Ника Маркес
таке буває, що щастя забуває
а я його шукаю..
буває так, що щось волає в серцi,
та не видно сонця iз-за хмар.

буває, що стiна стає передо мною
i я iї тараню головою.
буває так, що лють мене тримає
та не вiдпускає.

але й буває так, що квiтами життя встеляють.
буває, що небо сонце озаряє.
так, люди, i таке буває,
життя - театр, i ми у ньому граєм.