Точний дiагноз...

Фиолетта
Віддаю  своє  місце  під  сонцем!  Може  хтось  хоче…
Купити... Я  ж  на  стіні  малюватиму  синім  графіті
В стилі ню. Не шкода? Кидайте  монети в розбиті ночви,
Я,бездомна, і подруга Осінь блукаєм по Лємберґ-сіті.

Ми  з  нею  в  волоссі  ховаєм  вмерлих  метеликів,
Збираєм  гербарій  із подертого,  мокрого  листя,
І дружим  з  лЕвами, і граємось іноді в енеки-бенеки,
А за нами полюють хтиві, занудні дощі у  місті.

Підзаробим, як нас запросять… І в нічнім «Носорозі»
Покажем  осінній  white-лесбі-стриптиз,
А  як  ненароком  вночі зустрінете нас на розі,-
Не  судіть дуже строго. Вам – уверх, нам - униз!

Ми  бездомні,  із  часу  з  корінням  вирвані,
Туманом  обкурені, та у крові зашкалюють еритроцити,
На  помешканні нашім хтось встиг  написати:«Продано»,
Психіатр нам поставив точний діагноз - манія літа.