Молитва

Оксана Десницкая
Ввійшла. Упала на коліна,
До Бога очі підняла:
"Прийшла у Храм Твій не для себе
Просити щастя та добра!
Прошу Тебе, Всевишній Отче,
Біду від нього відведи,
Врятуй його від всього злого,
З шляху неправди забери!
Прожив він на землі ще мало,
Та вже заплутався в житті.
Не дай ввести його в оману
Ні ненависті, ні брехні.
Не дай порушить дане слово,
Забуть яким він є в душі.
Не дай зробить нікому злого
Ані йому, ані сім"ї.
Ти збережи від злого ока,
Від заздрощів Ти захисти.
Амінь, кажу Всевишній Отче!
Врятуй його і збережи!"
Таку молитву проказала,
Ще трішки мовчки постояла,
Сльозу зронила і ... пішла
 В своє суєтнеє життя!