Твоiм цiлунком пахне осiнь

Мила Кирилюк
Твоїм цілунком пахне осінь,

Вона у мене на губах.

Осінній вітер гладить коси,

Здається, я в твоїх руках…

 

Твоїм цілунком пахнуть квіти,

Із гірким присмаком вночі…

Куди ті спомини подіти?..

А осінь пахне і мовчить.
15.10.2010